Weer aan het werk!
19316
post-template-default,single,single-post,postid-19316,single-format-standard,bridge-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Weer aan het werk!

De school van mijn nichtje opende het schooljaar op facebook met een spreuk van „Loesje“. Dat vond ik een leuk idee en ben ook eens naar een toepasselijke spreuk gaan kijken. Deze beviel me wel!

Maandag 2 september ga ik weer beginnen. Ik hoop dat iedereen een fijne zomervakantie heeft gehad en veel Nederlands heeft kunnen spreken. Dat Nederlands enorm in de belangstelling staat, blijkt wel uit de aanvragen die ik heb gekregen. Voor de eerste keer bestaat er een wachtlijst, op het moment kan ik echt geen nieuwe cursisten meer aannemen.

Ik heb er weer zin in! Een goede start voor iedereen.

Tot ziens!